×

Calculatoare, Unitati PC & Periferice

Fii inspirat! Alege acum tot ce iti doresti. Sau contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.

Mărci

all-in-one aio 27 aio touch desktop i9 desktop i7 dell sff aio i5 aio i7 aio i3 optiplex
Aplica filtrele

Disponibilitate:

Pret:

  
Pentru acasa sau pentru la birou, pentru gaming sau pentru productie publicitara, pentru lucru obisnuit sau pentru sarcini complexe si foarte complexe, calculatoarele de la URY STORE sunt gandite si adaptate perfect oricarei nevoi.

Fie ca ai nevoie doar de o unitate PC sau numai de un monitor pentru gaming, fie ca iti doresti un desktop all-in-one pentru sarcinile complexe de la birou sau de o imprimanta laser pentru acasa, URY STORE iti sta la dispozitie cu suportul complet al unei echipe de specialisti pentru ca tu sa ai in final perceptia categorica a unei decizii inspirate.

La URY STORE gasesti tot ce ai nevoie: calculatoare all-in-one, unitati PC, monitoare pentru orice dorinta, o gama completa si diversa de periferice si componente desktop.

Ai preturi mici, livrare rapida si 100% garantia calitatii pentru toate produsele din categoria calculatoare, unitati PC, periferice si componente de calculator.

Stiati ca... ?

Termenul 'desktop' are doua semnificatii principale, desi noi in general folosim mai mult una dintre acestea.

Un calculator (computer) desktop, denumit adesea doar 'desktop', este acel tip de calculator personal conceput pentru a fi utilizat intr-o anume locatie (acasa, la birou, la scoala etc.) intr-o modalitate fixa, deci ne-mobila. Pe de alta parte, laptopul face parte tot din categoria calculatoarelor personale, doar ca acesta este un computer mobil, trasportabil cu usurinta oriunde doreste detinatorul acestuia.
Asadar, desktop inseamna, pe de-o parte, acel calculator (computer) personal personal fix, echipat complet si folosit intr-o anumita locatie.

Pe de alta parte, cealalta semnificatie a termenului 'desktop' se refera la interfata grafica cu utilizatorul (GUI) cu care acesta interactioneaza pe ecranul unui calculator (computer). Mediul desktop sau spatiul de lucru ofera utilizatorilor o modalitate vizuala si interactiva de a accesa fisiere, aplicatii si setari de sistem.