×


Home
 
INFO
 
Livrare


 

 

 

Inovative Web Design, are o experiență vastă de aproximativ 8 ani, în domeniul “  Alte activități de servicii privind tehnologia informației”, și cu acest avantaj te asigurăm că ești pe mâini bune și vom face tot ce ne stă în putință pentru ca tu sa primești produsele comandate în deplină siguranță și în cel mai scurt timp posibil oriunde in Romania.

 

Astfel, livrările sunt efectuate cu mare grijă, în cele mai bune condiții de o echipă specializată care te ajută să scapi de incerrtitudinea legată de primirea produselor comandate online: ”Oare primesc produsul?”, ”Când primesc produsul?”, ”Oare o să fie intact?” etc.

Costul livrării prin intermediul curierului este de 19 RON ( inclusiv T.V.A.), pentru comenzi mai mici de 199 RON, și GRATUIT pentru comenzi cu o valoare mai mare de 199 RON. Această promoție include livrarea pe întreg teritoriul țării, indiferent de localitate. 

De obicei termenul de livrare este de la 24 ore ( pentru produsele din stoc, și cele aduse de la furnizorii de pe teritoriul României), până la maximum 30 zile ( pentru produsele aduse de la furnizorii de pe alt teritoriu decât România). Fac excepție perioadele de sărbători, stărilor de urgentă, epuizarea stocului aflat in magazin, probleme tehnice interne etc.

 

 

 

 

Comenzile înregistrate în fiecare zi după ora 17:00 vor fi procesate și expediate următoarea zi lucratoare, de asemenea comenzile efectuate în zilele de VINERI după ora 15:00, SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ , vor fi procesate și expediate în cursul zilei de LUNI.

Comenzile înregistrate cu metoda de plată Ordin de plată, se livrează numai după identificarea sumei în contul companiei noastre.

 

Inovative Web Design nu poate, și nu își asumă responsabilitatea întârzierilor cauzate de către curier sau alte forțe externe. Integritatea coletelor trimise prin curierat este responsabilitatea firmei de transport!

 

De îndată ce ai plasat o comandă pe https://www.ury.ro/ vei primi un email de confirmare care garantează că ți-am înregistrat comanda. 

De fiecare dată cand apar modificări în privința statusului comenzii tale vei fi notificat pe adresa de email cu care te-ai inregistrat, astfel încat să fi mereu la curent cu statusul comenzii

 

 

 

În momentul în care predăm coletul tău la curier, vei fi anunțat prin e-mail, prin care îți punem la dispoziție și un număr AWB. Cu ajutorul numărului AWB vei putea urmări coletul tău direct pe pagina firmei de curierat Tot ce trebuie să faci este să introduci numărul AWB-ul - primit prin email - în rubrica dedicată pe pagina curierului pentru a vedea exact stadiul coletului tău!

Comanda nu mai poate fi anulată, deoarece coletul a intrat în posesia firmei de curierat. Toate documentele(factură, certificat de garantie), vă sunt predate întotdeauna în original odată cu comanda.

Aceste documente se regăsesc de cele mai multe ori în plicul cu AWB.

VERIFICAȚI COLETUL LA PRIMIRE!

 

În momentul recepționării coletului vă rugăm să verificați integritatea coletului primit. Dacă coletul prezintă urme evidente de deteriorare, este murdar, rupt, tăiat, desigilat sau ud refuzati primirea coletului, deoarece noi nu expediem sub aceasta formă și în aceste condiții. În acest caz dvs. trebuie să descrieți starea coletului refuzat în detaliu pe nota de livrare/AWB și să aveți semnătura operatorului de transport pe nota de livrare/AWB;

 

În cazul în care coletul pare intact, este recomandat deasemenea ca după recepționarea comenzii, produsul / produsele să fie verificate pentru a nu prezenta defecțiuni fizice cauzate de transport. Este recomandat ca verificarea să fie făcută cât mai repede după recepționarea comenzii, iar sesizarea făcută în maxim 24 de ore la adresa de e-mail: comenzi@ury.ro . Sesizarea trebuie să conțină informații despre comandă, despre starea produsului și de preferat câteva poze cu produsul / ambalajul cu probleme. Sesizăriile făcute mai târziu de 24 de ore din momentul recepționării comenzii nu vor fi luate în considerare.

 

 

Colaboratori firme de curierat:

 

 

 

Îți punem la dispoziție posibilitatea alegerii fimei de curierat dorită, în momentul plasării comenzii!


În cazuri excepționale cum ar fi produse cu o sensibilitate ridicată la transport și manipulare (de ex. imprimantele de mari dimensiuni), ury.ro își asumă responsabilitatea și își rezervă dreptul de a transporta produsul sau produsele comandate exclusiv cu mașina proprie.
În acest caz timpul livrării și alte detalii legate de transport vor fi stabilite telefonic de către părți.

Dacă ai întâmpinat o problemă legată de livrare, te rugăm să ne contactezi!