×

 Asistență IT

Timpul este ceea ce avem cel mai puțin. De aceea noi îl optimizăm.

InovativeWeb este furnizorul de tehnologie ce susține companiile din România, Germania, Austria și Italia să-și optimizeze procesele de lucru prin integrarea tehnologiei și să-și digitalizeze operațiunile cu ajutorul soluțiilor IT profesionale.
Fondată în 2015, InovativeWeb și-a asumat misiunea de a face tehnologia accesibilă tuturor companiilor, indiferent de natura și mărimea lor. Avem 8 ani de expertiză în integrarea de soluții pentru retail, HoReCa, transport, logistică, producție, pharma și sănătate, educație, banking și alte industrii.

Servicii
Help DeskSuport pentru tot ceea ce ține de IT, adaptat culturii organizației tale. Un punct unic de contact pentru utilizatorii și pentru clienții tăi. Includerea și furnizarea de servicii IT excepționale centrate pe clienți.

Hosting
în Cloud și ServiciiObține acces imediat la capacitățile de stocare și procesare pentru a-ți eficientiza afacerea, fără a fi nevoit să investești în hardware, care va deveni ulterior depășit. Ajustează costurile de infrastructură în funcție de nevoi, fără un angajament pe termen lung.

Administrare
sistemAdministratorii noștri de sistem sunt echipați pentru a gestiona orice - de la soluții la scară mică, până la sisteme mari, redundante și critice. Externalizarea administrării sistemului oferă rentabilitate imediată a investiției

Rețea
proiectare și administrareProiectăm, implementăm și operăm rețele de orice dimensiune și orice complexitate. Punem accentul pe securitate și disponibilitate.

Virtualizare
SoluțiiMai multă flexibilitate și eficiență. Optimizează resursele IT și redu costurile de operare rulând medii virtuale cu ajutorul nostru.

Consolidare
Centre de DatePoți obține optimizarea resurselor hardware, asigurând în același timp disponibilitatea și reducând costurile cu energia și mentenanța, prin implementarea tehnologiilor moderne de consolidare a centrelor de date.

GATA DE PRODUCȚIE!

Configurăm și pregătim serverul de care ai nevoie:

  • Asamblăm serverul
  • Verificăm serverului în plină expansiune
  • Testăm cu sloturi RAM complet echipate, sloturi CPU și sloturi HDD în expansiune completă.
  • Toate componentele primesc firmware-ul update, serverul și alte carduri de control în funcție de comanda
  • Verificare finală cu configurația dvs
  • Verificarea sistemului final și a stabilității cu configurația dvs., reporniri multiple și verificarea HDD-urilor din rețeaua RAID
  • Ambalam cu grijă si il livram cu transportul propiu sau prin curier

Consultanță pre-vânzare

Oferim partenerilor nostri, și în special resellerilor noi, în scop de formare, suport complet în ceea ce vizează diagnosticarea corectă a nevoilor clientului, identificarea soluțiilor optime și dezvoltarea abilităților de a identifica variante comerciale optime de execuție a proiectelor. Consultanța pre-vânzare este realizată cu succes datorită unei echipe de profesioniști cu experiență relevantă pe segmentul echipamentelor de producție, rețelistică, tipărire, cloud hosting.

Viziunea noastră este să schimbăm modul în care lucrăm folosind puterea tehnologiei.

Facem eforturi constante pentru a inova și a evolua cu viteză, suntem onești în comunicare și deschiși la a înțelege experiența clientului. Credem în conectarea companiilor cu soluții tehnologice inovatoare pentru optimizarea eficienței operaționale și implicit a profitabilității.