Configurator de servere

Selectează brandul dorit

Selecteaza seria

DELL POWEREDGE R240 de la 6199.99 lei cu TVA 1

Organizati-va si cresteti-va productivitatea Consolidati datele de pe mai multe laptopuri sau desktopuri pe un singur server cu pana la patru hard diskuri interne de 3,5" sau 8 de 2.5" Asigurati viteze rapide de reactie cu cea mai noua familie de procesoare Intel® Xeon® E-series, precum si cu optiunile flexibile de procesoare dual-core, printre care se numara Intel Pentium®, Intel Core® i3 sau Intel Celeron®. Adaptati-va la conditiile dinamice ale sarcinilor de lucru cu ajutorul unui server pregatit pentru virtualizare, care accepta Citrix® XenServer®, Microsoft® Windows Server® cu Hyper-V®, VMware® vSphere® ESXi® si Red Hat® Enterprise Virtualization.

DELL POWEREDGE R440 de la 14590.41 lei cu TVA 2

Performanță într-un server de rack 1U, cu 2 socketuri, optimizat pentru densitate Bucurați-vă de un echilibru extraordinar între performanță și densitate, pentru soluții de calcul cu scalare pe orizontală. PowerEdge R440 vă oferă valoare într-un factor de formă redus. Beneficiați de flexibilitatea platformei și maximizați performanța cu două procesoare Intel® Xeon® Scalable din a doua generație, până la 16 module DIMM și spațiu de stocare scalabil, care vă permite să combinați unități SSD și SSD PCIe NVMe. Datorită funcțiilor integrate de diagnosticare și caracteristicii SupportAssist, R440 vă oferă timp maxim de funcționare, într-un mediu fără griji. Sarcini de lucru ideale: HPC tehnologii web; infrastructuri cu scalare pe orizontală.

DELL POWEREDGE R740 de la 17999.00 lei cu TVA 2

Dispozitiv de uz general optimizat pentru accelerarea lucrarilor. Va maximizati performantele aplicatiilor cu serverul PowerEdge R740, care va ofera echilibrul perfect intre placile acceleratoare, resursele de stocare si de calcul pe o platforma 2U de 2 sloturi. Cu o gama larga de optiuni de procesor grafic si FPGA, modelul R740 are flexibilitatea de a se adapta la practic orice aplicatie si ofera platforma optima pentru implementarea de solutii VDI. Modelul R740 ofera pana la 16 x 2,5" sau 8 x 3,5" unitati si iDRAC9, astfel incat sa va puteti extinde pentru a raspunde solicitarilor si a simplifica intregul ciclu de viata IT. Lucrari ideale: * Aplicatii cloud/tehnologii web * XaaS * HPC * Virtualizare Realizati transformarea IT cu portofoliul Dell EMC PowerEdge Modelul R740 este un dispozitiv de uz general optimizat pentru accelerarea lucrarilor. Datorita flexibilitatii sale, modelul R740 va ajuta sa va transformati centrul de date pentru sarcini de lucru de tip VDI, inteligenta artificiala si stocare definita prin software (SDS).

DELL POWEREDGE T440 de la 12649.21 lei cu TVA 3

Acceleraţi sarcinile de lucru moderne cu o platformă extensibilă, pregătită pentru virtualizare Adaptaţi-vă la sarcinile de lucru în continuă schimbare cu ajutorul serverului PowerEdge T440 flexibil, un server entry-level ideal pentru firmele mici şi mijlocii (IMM) şi pentru birourile mici şi birourile la distanţă/sucursale (ROBO). T440 vă oferă flexibilitate printr-un factor de formă tower montabil în rack, o adâncime mică, de 22", şi poluare fonică redusă – caracteristici perfecte pentru birou sau pentru centrul de date. Îndepliniţi-vă cerinţele unice prin performanţă, capacitate şi opţiuni I/O pregătite pentru viitor.

DELL POWEREDGE T140 de la 7839.50 lei cu TVA 1

Un server entry-level practic Dell EMC PowerEdge T140 vă permite să vă concentrați asupra activității dvs. profesionale, de aceea vă oferim un server entry-level practic pentru activități profesionale. Organizați datele într-un singur depozit central de date. T140 vă permite să procesați volume de lucru profesionale obișnuite la un preţ accesibil. Ideal pentru aplicații profesionale precum: Arhivare și imprimare E-mail și mesagerie Sisteme POS Financiar

DELL POWEREDGE T40 de la 2439.05 lei cu TVA 4

Un server entry-level, de bază Dell EMC PowerEdge T40 este un server la sediu, fiabil și eficient, în care puteți investi cu înțelepciune pentru a vă susține întreprinderile de mici dimensiuni, cu caracteristici fundamentale care abordează sarcinile de lucru obișnuite, cum ar fi consolidarea, stocarea și partajarea fișierelor.

DELL POWEREDGE R530 de la 1101.78 lei cu TVA 3

DELL POWEREDGE R740XD de la 1101.78 lei cu TVA 3

DELL POWEREDGE T150 de la 8068.26 lei cu TVA 1


DELL POWEREDGE R250 de la 7999.99 lei cu TVA 3


DELL POWEREDGE R350 de la 9292.31 lei cu TVA 2


DELL POWEREDGE T350 de la 9292.31 lei cu TVA 2Selecteaza modelul configurabil

Configurează serverul ales

Adaugă opțiunile dorite


Coș

Coș